Marha kocka porcogóval 250 g, Csomag: 40 db x 250 g (kartondoboz egyben 10 kg)

Főoldal/Minden termék, Marhahús/Marha kocka porcogóval 250 g, Csomag: 40 db x 250 g (kartondoboz egyben 10 kg)

Marha kocka porcogóval 250 g, Csomag: 40 db x 250 g (kartondoboz egyben 10 kg)

16.50 

Elfogyott

Darált marhahús kocka emellett magában foglalja apróra vágott csontot és porcogót, melyek pótolhatatlan forrása az ásványi anyagoknak, a kalcium és a kollagénnak, amelyek fontosak a megfelelő fejlődésénél és izomrendszer működésénel.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 260 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

Marha hús nagyon fontos része a kutya vagy macska étrendjének és biológiailag legértékesebb hús fajták közé tartozik, húsevőnek legalább háromszor egy héten kell  ebből az adagbol. Ideális zsír arányt tartalmaz (100 g 3- 20%, attól függően, melyik része volt az szarvasmarhának és milyen volt a életkora), esszenciális aminosavak, amelyek elengedhetetlenek izom anyagcserére, felgyorsítja a regenerálási izomszöveteket és elősegíti a fehérje kialakulását , B-vitamin, amely nagymértékben befolyásolja, a szőrzete minőségét , a cink elősegítik a sebgyógyulást, fenntartja a vér pH értékét, csökkenti a koleszterint és nagy jelentőséggel bír a növekedésnél, hemoglobin része, légzési gázok cseréjét biztosítja. 100 gramban 15-23% fehérjét tartalmaz , amely ideális aránya a kutya emésztőrendszerének, és ezért fel lehet használni a kölyökkutya korai táplálékkiegészítőknél.

Darált marhahús kocka emellett magában foglalja apróra vágott csontot és porcogót, melyek pótolhatatlan forrása az ásványi anyagoknak, a kalcium és a kollagénnak, amelyek fontosak a megfelelő fejlődésénél és izomrendszer működésénel. Kalcium biztosítja a megfelelő vas felszívódását, megkönnyíti a izom és idegi összehúzódásokat, kiegyensúlyozott vér pH-t, kombinálva a magnéziumal csökkenti a tejsav arányat nagy terhelés után , és nagyon fontos a vérképzésnél. A kalcium hiánya izomgörcsöket idéz, angolkórt, csontvesztést, fogszuvasodást okoz. Mivel a hús és a csont finomra darabolt, ideális kölykökkutyáknak és kisebb kutyafajtáknak, amelyeknek harapás problémaik vannak. Tovább ideális azoknak a kutyáknak, melyeknek még nem volt tapasztalatuk a csontokal és a emésztőrendszerük nincs megszokva, idősebb kutyáknak is melyeknek harapás problémaik vannak. Ezt a keverék ideális belekel kombinálni.

További információk

Tömeg 010.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.