Marha és sertéshús darabok – 4 kg

Főoldal/Minden termék, Marhahús, Sertés hús/Marha és sertéshús darabok – 4 kg

Marha és sertéshús darabok – 4 kg

4.40 

Elfogyott

A keverék tiszta marha és sertés izmokat tartalmaz, apróra vágott kisebb részekre. A keveréket különösen a téli hónapokban alkalmas használni, és azoknak a kutyáknak melyek szabadban élnek egész évben, kövérebb összetételének köszönhetően elelegendő zsír tartalékot ad a kutyánknak és sokkal több energiát.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 263 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Marha hús nagyon fontos része a kutya vagy macska étrendjének és biológiailag legértékesebb hús fajták közé tartozik, húsevőnek legalább háromszor egy héten kell  ebből az adagbol. Ideális zsír arányt tartalmaz (100 g 3- 20%, attól függően, melyik része volt az szarvasmarhának és milyen volt a életkora), esszenciális aminosavak, amelyek elengedhetetlenek izom anyagcserére, felgyorsítja a regenerálási izomszöveteket és elősegíti a fehérje kialakulását , B-vitamin, amely nagymértékben befolyásolja, a szőrzete minőségét , a cink elősegítik a sebgyógyulást, fenntartja a vér pH értékét, csökkenti a koleszterint és nagy jelentőséggel bír a növekedésnél, hemoglobin része, légzési gázok cseréjét biztosítja. 100 gramban 15-23% fehérjét tartalmaz , amely ideális aránya a kutya emésztőrendszerének, és ezért fel lehet használni a kölyökkutya korai táplálékkiegészítőknél.

Sertés hús kövérebb, ez 18% fehérjet és 26% zsírt tartalmaz , és ezért jobban megfelel azoknak a kutyáknak amelyeknek súlygyarapodásra van szükségük. Sertés összetételének köszönhetően nehezen emészthető, ezért nem nagyon alkalmas azoknak a kutyáknak, amelyeknek emésztési problémáik vannak. 

A keverék tiszta marha és sertés izmokat tartalmaz, apróra vágott kisebb részekre. A keveréket különösen a téli hónapokban alkalmas használni, és azoknak a kutyáknak melyek szabadban élnek egész évben, kövérebb összetételének köszönhetően elelegendő zsír tartalékot ad a kutyánknak és sokkal több energiát. Ugyancsak helyénvaló a terhelés allat álló kutyáknak, melyek nehezen híznak. Hús csontokkal ideális kombinálni.

További információk

Tömeg 004.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.