Csirke aprólék – 0,55€ / Kg (4 x 3Kg egész csomagolás ára)

Főoldal/Csirke hús, Minden termék, Baromfi hús/Csirke aprólék – 0,55€ / Kg (4 x 3Kg egész csomagolás ára)

Csirke aprólék – 0,55€ / Kg (4 x 3Kg egész csomagolás ára)

6.60 

Elfogyott

Csirke aprólék optimális arányban ezeket tartalmazza : finomra darabolt csirke izmot, csirke csontokat és porcogót.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 271 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Csirke hús az egyik legsoványabb hús fajta, amelyt a kutyák étrendje tartalmazhat. Csak 1,3-5% zsírt, de legalább 20% fehérjét tartalmaz, ez ideális arány a kölykökkutyáknak melyeknek érzékeny emésztésük van vagy túlsúlyosak. Továbbá nagyszámú egészségjavító telítetlen zsírsavakat, vasat, foszfort és a káliumot tartalmaz, melyek alapvető fontosságújak a izmok megfelelő működéséhez. Csirke hús hasznos arányban ásványi anyagokat (1,5-2%) és csak 0,1% koleszterint tartalmaz, ezér a legmegfelelőbb hús a súlycsökkentő étrend eredményességéhez. 

Csirke aprólék optimális arányban ezeket tartalmazza : finomra darabolt csirke izmot, csirke csontokat és porcogót. Csontok nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és kalciumot tartalmaz , amely elengedhetetlen a csontok és fogak növekedéséhez és fejlődéséhez és a porcogó kollagént tartalmaz, ízületek megfelelő  működését biztosítja.  

Kalcium a vas megfelelő felszívódását biztosítja , megkönnyíti a izom és ideg összehúzódásokat, kiegyensúlyozott vér pH, kombinálva a magnéziumall biztosítja a tejsav aránya csökkentését nagy terhelés után, és vérképzésben is fontos. A kalcium hiánya izom összehúzódásokat, angolkórt, csontvesztést, fogszuvasodást okoz. Ebben a keverékben egyensúlyban van a kalcium és a foszfor, ami elkerülhetetlenül szükséges a kutya számára. Ez a keverék minden korosztály számára alkalmas , beleértve a kölykökkutyákat (2 hónaptol), és kutyákat melyeknek harapás problémájuk van.

További információk

Tömeg 012.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.