Csirke lábak 0,60€ / Kg (4 x 3Kg egész csomagolás ára)

Főoldal/Csirke hús, Minden termék, Baromfi hús/Csirke lábak 0,60€ / Kg (4 x 3Kg egész csomagolás ára)

Csirke lábak 0,60€ / Kg (4 x 3Kg egész csomagolás ára)

7.20 

Elfogyott

Csirke lábak bőrrel bevonat csont és porcogó minimális hús összetevőkell. Nagyobb fajtáknak és  növekedésben levö kölyök kutyáknak alkalmasak, mivel gazdag kondroitin  forrása és glükózamint természetes formában tartalmaznak.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 274 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Csirke lábak bőrrel bevonat csont és porcogó minimális hús összetevőkell. Nagyobb fajtáknak és  növekedésben levö kölyök kutyáknak alkalmasak, mivel gazdag kondroitin  forrása és glükózamint természetes formában tartalmaznak. Nagy mennyiségű kálciumot és kollagént tartalmaznak, ami nagyon fontos a kutya növekedéséhez. Kálcium biztosítsa a megfelelő vas felszívódását, ez megkönnyíti a ideg és az izom összehúzódásokat, a kiegyensúlyozott vér pH-ja magnéziumall kombinálva megfelelő arányban csökenti a tejsavat túlzott megterhelés után és az ivérképzésnél is fontos. A kálcium hiánya izomgörcsöket, angolkórt, csontvesztésget és fogszuvasodást okoz.

Csirke lábak azoknak a kutyáknak megfelel, melyeknek ízületi problémájik, ízületi gyulladásaik vannak, és szintén megterhelt kutyáknak alkalmas. Barf étrendjét is gazdagítsa, azoknak a kutyáknak melyek van tapasztalatuk csontokal vagy kisebb fajtáknak is megfelel. Izmokall vagy zsigerekell ajánlott kombinálni.kutyáknak alkalmas. Barf étrendjét is gazdagítsa, azoknak a kutyáknak melyek van tapasztalatuk csontokal vagy kisebb fajtáknak is megfelel. Izmokall vagy zsigerekell ajánlott kombinálni.

További információk

Tömeg 012.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.