Kacsacomb 2 Kg

Kacsacomb 2 Kg

3.60 

Elfogyott

Kacsacomb keményebb húsba burkolt csontok kalciumban gazdagok, mely nélkülözhetetlen az egyén növekedésében és a fejlődésében.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 312 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Kacsa az egyik legkövérebb baromfi hús. Következöket tartalmaza: 12% fehérjét és 17-20% zsírt . Ez gazdag B-vitaminra, B12-vitaminra, szükséges az egyén megfelelő növekedés és fejlődéséhez , a pajzsmirigy működéséhez, kálium amely biztosítja a az izmok megfelelő működését és A-vitamint mely biztosítsa az immunrendszer működését. Kacsahús omega-3 és omega-6 telítetlen zsírsavakot tartalmaz, amelyek a szív megfelelő működését biztosítsák . Egyéb hasznos vitaminokat, tartalmaz a kacsahús és pedig a  E és K vitamint, ásványi cink, szelén és magnézium, amely biztosítja a megfelelő mozgásszervi rendszer és az idegrendszer működését.

Kacsacomb keményebb húsba burkolt csontok kalciumban gazdagok , mely nélkülözhetetlen az egyén növekedésében és a fejlődésében. Biztosítja a megfelelő mozgásszervi rendszer működését és a fogak növekedését. Kacsa csontok megfelelőek minden korosztály számára, problémat csak azok kutyák számara jelenthetnek melyek nem képesek harapni. Étrendben ezek elég gyakran előfordulnak, és ezért ideális kombinálni izomal  vagy zsigerekel. Csontoknak körülbelül 20% kell alkotnia a teljes adagbol.

További információk

Tömeg 002.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.