Finomra darált hal izom – 1Kg

Főoldal/Minden termék, Halhús/Finomra darált hal izom – 1Kg

Finomra darált hal izom – 1Kg

1.20 

Elfogyott

Finomra darált hal izom, minden korosztály számára alkalmas , különösen a kölyök kutyák étrendjében és a növekedésben lévő kutyáknak halat legalább háromszor egy héten kellene tálolni.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 283 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Nyers ételell táplalt kutyáknak nagyon fonts hogy halhúst tartalmazon a étrendjük.

Minimális zsír mennyiséget tartalmaz (hal fajtól függően), és nagy víz mennyiséget. Halhús része a életnek fontos jód, mely nagyon fontos a pajzsmirigy megfelő működéséhez, koleszterin és karotin szintézist segíti és a karotin javítja a szőr minőségét, felgyorsítja az anyagcserét. Optimális kálcium mennyiséget tartalmaz, amely szükséges az izom összehúzódásak ellen és idegrendszer és izomrendszer megfelelő működését biztosítja, valamint a megfelelő vas felszívódását, foszfort és fehérjét, D és B vitaminokat.

Finomra darált hal izom, minden korosztály számára alkalmas , különösen a kölyök kutyák étrendjében és a növekedésben lévő kutyáknak halat legalább háromszor egy héten kellene tálolni. Könnyű húst, amely nagyon alkalmas a redukciós diétánál vagy emésztési problémáknál. Kölykök kutyáknak 3 hetes kortól megfelelő.

További információk

Tömeg 001.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.