Marha lép – 2Kg

Főoldal/Minden termék, Marhahús/Marha lép – 2Kg

Marha lép – 2Kg

2.80 

Elfogyott

Marha lép sok vért és vasat tartalmaz, ami szükséges a oxigén kötéshez, gázcseréhez és az állat növekedéséhez. A hiánya vérszegénységet okoz , cukorbetegséget, májcirrózist, csökkent aktivitást, általános fáradtságat és a test alultőkésítettségét.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 262 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Marha belek kövérebbek  mint a tiszta marhahús ezér kisebb mennyiségben kell adagolni és csontokkal kombinálni. Marha hús nagyon fontos része a kutya vagy macska étrendjének és biológiailag legértékesebb hús fajták közé tartozik, húsevőnek lagalább háromszor egy héten kell  ebből az adagbol. Ideális zsír arányt tartalmaz (100 g 3- 20%, attól függően, melyik része volt az szarvasmarhánok és milyen volt a életkora), esszenciális aminosavak, amelyek elengedhetetlenek izom anyagcserére, felgyorsítja a regenerálási izomszöveteket és elősegíti a fehérje kialakulását , B-vitamin, amely nagymértékben befolyásolja, a szőrzete minőségét , a cink elősegítik a sebgyógyulást, fenntartja a vér pH értékét, csökkenti a koleszterint és nagy jelentőséggel bír a növekedésnél, hemoglobin része, légzési gázok cseréjét biztosítja. 100 gramban 15-23% fehérjét tartalmaz , amely ideális aránya a kutya emésztőrendszerének, és ezért fel lehet használni a kölyökkutya korai táplálékkiegészítőknél.

Marha lép sok vért és vasat tartalmaz, ami szükséges a oxigén kötéshez, gázcseréhez és az állat növekedéséhez. A hiánya vérszegénységet okoz , cukorbetegséget, májcirrózist, csökkent aktivitást, általános fáradtságat és a test alultőkésítettségét. Nagy mennyiségben hasmenést okoz , ezért célszerű kombinálni csontokal és rizzsel, takarékosan adagolni.

További információk

Tömeg 002.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.