PetVet Lenolaj 500ML

PetVet Lenolaj 500ML

5.80  s DPH

Elfogyott

Lenolajat a Linum Usitatissimum Linaceae magjából sajtolják. Az általános α-linolén zsírsavon, linolsavon és az olajsavon kívül tartalmazhat poliszacharidokat, fehérjéket, tokoferolokat, tokotrienolokat, lignánokat, és enzimeket.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 8594167540797 Kategória: Címke:

Leírás

ESSZENCIÁLIS ZSÍRSAVAKAT TARTALMAZÓ LENOLAJ

Lenolajat a Linum Usitatissimum Linaceae magjából sajtolják. Az általános α-linolén zsírsavon, linolsavon és az olajsavon kívül tartalmazhat poliszacharidokat, fehérjéket, tokoferolokat, tokotrienolokat, lignánokat, és enzimeket. Az olaj tartalmaz omega-6 linolsavat és omega-3- alfa linolénsavat, amelyből  a biológiai hatások származnak. A legfontosabb eleme a lenmagolajnak az α-linolénsav (ALA), amely az esszenciális telítetlen omega-3 zsírsavak csoportjába tartozik, amely nélkül a szervezet nem képes megfelelően működni. ALA  az egyik forrása az EPA (eikozapentaénsav) zsírsavak szintézisében, amely gyulladáscsökkentő és anti-katabolikus hatású, és a DHA (dokozahexaénsav), ami pozitívan befolyásolja az idegrendszert.

A kutyáknak is úgy, mint a többi emlősnek szükségük van a linolsavra és az α-linolénsavra. A hiányzó esszenciális zsírsavak csökkentik az immunrendszer működését, bőrelváltozásokat, fáradtságot okozhat és csökkenti a növekedést és a szaporodást. A termék az összes kutya kategóriának ajánlott és biztonságos a vemhes és szoptató kutyáknál és a kölyökkutyák növekedésénél is.

Javasoljuk: a BARF természetes étrenddel táplált kutyáknak, bőrbetegségeknél, biztonságos a vemhes és szoptató kutyáknál és a kölyökkutyák növekedésénél is.

Kiegészítő eledel kutyáknak – összetétel: 100% szűz lenmagolaj: Linum Usitatissimum Oleum Virginum

Növény: Linum Usitatissimum Linaceae.

Általános összetétel 1000ml olajban:

18:3 linolenic acid 55,7 %
18:2 linoleic acid 15,9 %

Adagolás a 15kg súlyú kutyáknál: A megelőzésére 5 ml naponta. Kondíció javításához 7,5 ml.

Adagolás: Olajat be kell keverni a napi adagban. Naponta adagolja 2-3 hónapon keresztül. A krónikus állapotoknál ajánlott a folyamatos adagolás. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tárolja: hidegben, száraz helyen 20°C-ig, óvja a közvetlen fénytől. A csomag megbontása után, kérjük tartsa bezárva és hűvös helyen, 3 hónapon belül hesználja fel.

Csomagolás: 500 ml

No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.