Főtt marhahús zsigerek – 2Kg

Főoldal/Minden termék, Marhahús/Főtt marhahús zsigerek – 2Kg

Főtt marhahús zsigerek – 2Kg

2.60 

Elfogyott

Marha zsigerek finomra őröltek és főttek, így könnyebben emészthető és vonzóbb a válogatós kutyáknak melyeknek a nyers élelmiszer nem izlik.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 267 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Marha zsigerek kövérebbek mint a tiszta marhahús ezér kisebb mennyiségben kell adagolni és csontokkal kombinálni. Marha hús nagyon fontos része a kutya vagy macska étrendjének és biológiailag legértékesebb hús fajták közé tartozik, zsigereknek abból 30% -ot kellene képviselni. Ezek nagyobb zsír arányt tartalmaznak (100 gramm 20% attól függően, hogy milyen típusú). ), esszenciális aminosavak, amelyek elengedhetetlenek izom anyagcserére, felgyorsítja a regenerálási izomszöveteket és elősegíti a fehérje kialakulását , B-vitamin, amely nagymértékben befolyásolja, a szőrzete minőségét , a cink elősegítik a sebgyógyulást, fenntartja a vér pH értékét, csökkenti a koleszterint és nagy jelentőséggel bír a növekedésnél, hemoglobin része, légzési gázok cseréjét biztosítja. 100 gramban 15-23% fehérjét tartalmaz , amely ideális aránya a kutya emésztőrendszerének. 

Marha zsigerek finomra őröltek és főttek, így könnyebben emészthető és vonzóbb a válogatós kutyáknak melyeknek a nyers élelmiszer nem izlik. Ez a keverék alkalmas kiegészítő szabadban élő kutyáknak különösen a téli hónapokban, amikor sok zsírt kell felhasználnijuk. Első zsigerek között alkalmas, nyers ételre átmenet, szintén kölykökkutyáknak és a kis fajtájú kutyáknak alkalmas .

ov. 

További információk

Tömeg 002.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.