Marhahús durvára őrölt 1Kg

Főoldal/Minden termék, Marhahús/Marhahús durvára őrölt 1Kg

Marhahús durvára őrölt 1Kg

2.60 

Elfogyott

Marhahús durvára őrölt pótolhatatlan terhelés alatt lévő kutyáknak, amely szükséges tápanyagokat és energiát biztosít. Könnyen emészthető, és a csökkentő étrend eredményességéhez használják.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 307 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Marha hús egy nagyon fontos része a kutya vagy macska étrendjének és biológiailag legértékesebb hús fajták közé tartozik, húsevőnek legalább háromszor egy héten kell  ebből az adagbol. Ideális zsír arányt tartalmaz (100 g 3- 20%, attól függően, melyik része volt az szarvasmarhának és milyen volt a életkora), esszenciális aminosavak, amelyek elengedhetetlenek izom anyagcserére, felgyorsítja a regenerálási izomszöveteket és elősegíti a fehérje kialakulását , B-vitamin, amely nagymértékben befolyásolja, a szőrzete minőségét , a cink elősegítik a sebgyógyulást, fenntartja a vér pH értékét, csökkenti a koleszterint és nagy jelentőséggel bír a növekedésnél, hemoglobin része, légzési gázok cseréjét biztosítja. 100 gramban 15-23% fehérjét tartalmaz , amely ideális aránya a kutya emésztőrendszerének, és ezért fel lehet használni a kölyökkutya korai táplálékkiegészítőknél.

Marhahús durvára őrölt pótolhatatlan terhelés alatt lévő kutyáknak, amely szükséges tápanyagokat és energiát biztosít. Könnyen emészthető, és a csökkentő étrend eredményességéhez használják. Marhahús a magas B-vitamin, cink és vas tartalmánok köszönhetően segít a szőrzet és a bőrminőségének javulásában. Barfozás kezdetében rendkívül hasznos azoknak a kutyáknak, melyek nem fogadják el a nyers húst. Ez nagyon könnyen emészthető.

További információk

Tömeg 001.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.