Marha vesék – 2Kg

Főoldal/Minden termék, Marhahús/Marha vesék – 2Kg

Marha vesék – 2Kg

2.80 

Elfogyott

Marha vesék hulladék szervek, ezért szükség takarékosan adagolni őket. Ezek nagy mennyiségű vért és D-B vitamint tartalmaznak, ami alapvető fontosságú kalcium anyagcseréhez a szervezetben és megfelelő csont meszesedéshez.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 265 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Marha zsigerek kövérebbek mint a tiszta marhahús ezér kisebb mennyiségben kell adagolni és csontokkal kombinálni. Marha hús nagyon fontos része a kutya vagy macska étrendjének és biológiailag legértékesebb hús fajták közé tartozik, zsigereknek abból 30% -ot kellene képviselni. Ezek nagyobb zsír arányt tartalmaznak (100 gramm 20% attól függően, hogy milyen típusú). ), esszenciális aminosavak, amelyek elengedhetetlenek izom anyagcserére, felgyorsítja a regenerálási izomszöveteket és elősegíti a fehérje kialakulását , B-vitamin, amely nagymértékben befolyásolja, a szőrzete minőségét , a cink elősegítik a sebgyógyulást, fenntartja a vér pH értékét, csökkenti a koleszterint és nagy jelentőséggel bír a növekedésnél, hemoglobin része, légzési gázok cseréjét biztosítja. 100 gramban 15-23% fehérjét tartalmaz , amely ideális aránya a kutya emésztőrendszerének.

Marha vesék hulladék szervek, ezért szükség takarékosan adagolni őket. Ezek nagy mennyiségű vért és D-B vitamint tartalmaznak, ami alapvető fontosságú kalcium anyagcseréhez a szervezetben és megfelelő csont meszesedéshez. Támogatja a szív és az idegek tevékenységét. Az A-vitamin elősegíti a megfelelő növekedést és szervezet működését , és megakadályozza  a rák kialakulásat.

További információk

Tömeg 002.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.