Marha és pulyka kocka 250g Csomagolás: 40 darab x 250 g (kartondoboz egyben 10 kg)

Főoldal/Pulyka hús, Minden termék, Marhahús, Baromfi hús/Marha és pulyka kocka 250g Csomagolás: 40 darab x 250 g (kartondoboz egyben 10 kg)

Marha és pulyka kocka 250g Csomagolás: 40 darab x 250 g (kartondoboz egyben 10 kg)

16.50 

Elfogyott

Marhahús és pulykahús keveréke apróra darabolt, tartalmaz mindenből amire egy kutyának szüksége van, ad neki energiát, és nem terheli az narkotikumokal meggyengült emésztőrendszert. Alkalmas kölyökkutyáknak 3 hetes kortul, kisebb fajtájú kutyáknak és az idősek számára is megfelelő, akiknek problémáik vannak a harapásol.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 259 Kategóriák: , , , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Darált marhahús és pulyka kocka képviseli az optimális tápanyagok kombinációját, ásványi anyagok, vitaminok és az energiát. Marha hús egy nagyon fontos része a kutya vagy macska étrendjének és biológiailag legértékesebb hús fajták közé tartozik, húsevőnek legalább háromszor egy héten kell  ebből az adagbol. Ideális zsír arányt tartalmaz (100 g 3- 20%, attól függően, melyik része volt az szarvasmarhának és milyen volt a életkora), esszenciális aminosavak, amelyek elengedhetetlenek izom anyagcserére, felgyorsítja a regenerálási izomszöveteket és elősegíti a fehérje kialakulását , B-vitamin, amely nagymértékben befolyásolja, a szőrzete minőségét , a cink elősegítik a sebgyógyulást, fenntartja a vér pH értékét, csökkenti a koleszterint és nagy jelentőséggel bír a növekedésnél, hemoglobin része, légzési gázok cseréjét biztosítja. 100 gramban 15-23% fehérjét tartalmaz , amely ideális aránya a kutya emésztőrendszerének, és ezért fel lehet használni a kölyökkutya korai táplálékkiegészítőknél.

Pulykahús csak 1-2,5% zsírt tartalmaz, de legfeljebb 20% fehérjét, amely a étel adagban legnagyobb részét kellene alkotni. B-vitamin és B12-vitamin  is tartalmaz, amely nélkülözhetetlen a növekedés és fejlődésnél, valamint a megfelelő pajzsmirigy működéséhez. A-vitamint is tartalmaz , amely erős antioxidáns és karotinoid amelyek kiválóak a rákos megbetegedések megelőzésére.

Marhahús és pulykahús keveréke apróra darabolt, tartalmaz mindenből amire egy kutyának szüksége van, ad neki energiát, és nem terheli az narkotikumokal meggyengült emésztőrendszert . Alkalmas kölyökkutyáknak 3 hetes kortul, kisebb fajtájú kutyáknak és az idősek számára is megfelelő, akiknek problémáik vannak a harapásol. Könnyen emészthető, és a csökkentő étrend eredményességéhez használják. A változatos étrendben legalább 2 – 3 alkalommal hetente van helye.

További információk

Tömeg 010.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.