Pulyka kocka 250 g, Csomagolás: 40 db x 250 g ( kartondobozban 10 kg )

Főoldal/Pulyka hús, Minden termék, Baromfi hús/Pulyka kocka 250 g, Csomagolás: 40 db x 250 g ( kartondobozban 10 kg )

Pulyka kocka 250 g, Csomagolás: 40 db x 250 g ( kartondobozban 10 kg )

16.50 

Elfogyott

Pulykahús apróra darabolt, mindenből tartalmaz amire egy kutyának szüksége van, ad neki energiát, és nem terheli az narkotikumokal meggyengült emésztőrendszert. Alkalmas kölyökkutyáknak 3 hetes kortul, kisebb fajtájú kutyáknak és az idősek számára is megfelelő, akiknek problémáik vannak a harapásol.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 280 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Pulykahús csak 1-2,5% zsírt tartalmaz, de legfeljebb 20% fehérjét, amely a étel adagban legnagyobb részét kellene alkotni. B-vitamin és B12-vitamin  is tartalmaz, amely nélkülözhetetlen a növekedés és fejlődésnél, valamint a megfelelő pajzsmirigy működéséhez. A-vitamint is tartalmaz , amely erős antioxidáns és karotinoid amelyek kiválóak a rákos megbetegedések megelőzésére.

Pulykahús apróra darabolt, mindenből tartalmaz amire egy kutyának szüksége van, ad neki energiát, és nem terheli az narkotikumokal meggyengült emésztőrendszert. Alkalmas kölyökkutyáknak 3 hetes kortul, kisebb fajtájú kutyáknak és az idősek számára is megfelelő, akiknek problémáik vannak a harapásol. Könnyen emészthető, ezér minden korosztálynak megfelel. Étel adagjának a naggyát képviselheti.

További információk

Tömeg 010.00 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.