Csirke szárnyak – 1,5 kg

Főoldal/Csirke hús, Minden termék, Baromfi hús/Csirke szárnyak – 1,5 kg

Csirke szárnyak – 1,5 kg

2.10 

Elfogyott

Csirke szárnyak puhább húsall bevonot cstontok. Pótolhatatlan forrása az ásványi anyagoknak, a kalcium és a kollagénnak, amelyek fontosak a megfelelő fejlődésénél és izomrendszer működésénel.

Elfogyott

  Ask a Question
Cikkszám: 289 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Csirke hús az egyik legsoványabb hús fajta, amelyt a kutyák étrendje tartalmazhat. Csak 1,3-5% zsírt, de legalább 20% fehérjét tartalmaz, ez ideális arány a kölykökkutyáknak melyeknek érzékeny emésztésük van vagy túlsúlyosak. Továbbá nagyszámú egészségjavító telítetlen zsírsavakat, vasat, foszfort és a káliumot tartalmaz, melyek alapvető fontosságújak a izmok megfelelő működéséhez. Csirke hús hasznos arányban ásványi anyagokat (1,5-2%) és csak 0,1% koleszterint tartalmaz, ezér a legmegfelelőbb hús a súlycsökkentő étrend eredményességéhez.

Csirke szárnyak puhább húsall bevonot cstontok. Pótolhatatlan forrása az ásványi anyagoknak, a kalcium és a kollagénnak, amelyek fontosak a megfelelő fejlődésénél és izomrendszer működésénel. Kalcium biztosítja a megfelelő vas felszívódását, megkönnyíti a izom és idegi összehúzódásokat, kiegyensúlyozott vér pH-t, kombinálva a magnéziumal csökkenti a tejsav arányat nagy terhelés után , és nagyon fontos a vérképzésnél. A kalcium hiánya izomgörcsöket idéz, angolkórt, csontvesztést, fogszuvasodást okoz. Ideális kölykökkutyáknak és kisebb kutyafajtáknak, amelyeknek harapás problémaik vannak.  Ez nagy élmény a kisebb kutyáknak, akiknek egészséges csemegét szeretne adni. Csirke fejek alkalmasak kisseb kutya fajtáknak , kölyök kutyáknak 2 hónapos kortol.

Csontoknak körülbelül 20% -nak kellene lenni az adagban. Csirke fejeket ideális izmokall vagy zsigerekell keverni. Naponta az étel adag része lehet.

További információk

Tömeg 001.50 kg
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.